Over ons

Het LangeLand Ziekenhuis is hét ziekenhuis voor de inwoners van Zoetermeer en omgeving. Elke dag leveren wij 24 uur per dag met meer dan 1000 collega’s hoogwaardige en persoonlijke zorg. Ons ziekenhuis is kleinschalig. Onze patiënten staan centraal bij alles wat we doen. Wij lopen net een stapje harder dan anderen met persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Zo voelen zij zich gezien en gehoord, op belangrijke kwetsbare momenten in hun leven.

Ons motto is Beter Dichtbij. Patiënten en hun naasten kunnen hier vertrouwen op hoogwaardige zorg, dichtbij huis. Patiënten komen direct in contact met hun behandelend arts middels de
BeterDichtbij app. Door deze manier van werken zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden.

Dit geldt ook voor onze medewerkers. Door goede afstemming tussen afdelingen en collega's kan je hier veel snel voor elkaar krijgen. Heb je een idee of wil je iets verbeteren? Ook daar is binnen ons ziekenhuis de ruimte voor.

De kleinschaligheid van ons ziekenhuis zie je ook terug in de verschillende teams. Dat betekent dat je een brede verantwoordelijkheid krijgt om samen met je team de doelstellingen te behalen. Nieuwsgierig naar wat dit betekent voor jou? Bekijk dan eens de verhalen van onze medewerkers die onder iedere vacature staan . Zij nemen je mee in het werken binnen ons ziekenhuis.

Samenwerken
Mede door samenwerkingen kunnen wij hoogwaardige zorg leveren. Voorbeelden hiervan zijn het Reinier Haga Orthopedisch Centrum en de samenwerking met de huisartsen, verpleeg- en verzorgingshuizen en mensen in de thuiszorg binnen Zoetermeer.

Balans
Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van onze collega’s. Je kan als medewerker van het LangeLand Ziekenhuis gebruik maken van vele mogelijkheden die bijdragen aan jouw vitaliteit. Denk aan stoelmassages, yoga, mindfulness, workshop slaaphygiëne, omgaan met werkstress en suppen. Een aantal van deze workshops wordt door collega’s zelf gegeven. Besteed jij tijd naast je werk aan iets wat bijdraagt aan vitaliteit en lijkt het je leuk om dit je collega’s mee te geven, dan is daar de ruimte voor!